Karaca Ayvalık Marina’da yeni mağaza açtı

Ayvalık Marina’da açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam eden Karaca, ev ve yaşam kategorisindeki yenilikçi ürünlerini bölge halkı ve turistlerle buluşturuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev ve yaşam ürünleri kategorisindeki ürünleriyle sektörde fark yaratan Karaca, yeni mağazasını Ayvalık Marina’da açtı.

 

Hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi ürünleriyle evlerde fark yaratan Karaca, Türkiye’nin her köşesine yayılan perakende ağını genişletmeye devam ediyor. Ayvalık Marina’da açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam eden Karaca, ev ve yaşam kategorisindeki yenilikçi ürünlerini bölge halkı ve turistlerle buluşturuyor.

Ayvalık Marina’da açılan Karaca mağazası, sofra, mutfak, küçük ev aletleri ve ev dekorasyonuna yönelik geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Karaca, bu yeni mağazasında da yüksek kalite ve şıklığı bir araya getirerek tüketicilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ege’nin tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Ayvalık, artık Karaca’nın yenilikçi ürünleriyle daha da zenginleşiyor. Bölge halkı ve turistler, Karaca’nın birbirinden şık ve işlevsel ürünleriyle evlerine zarafet katma fırsatı bulacak.

 

 

Bugün 27 ülkede 576 mağaza ve yaklaşık 2.000 satış noktasıyla faaliyet gösteren Karaca, online satış kanalları, bayi ve distribütör ağı ile birlikte 48 ülkede hizmet veriyor. Bünyesinde Karaca Züccaciye, Karaca Home, Emsan, Jumbo, Cook Plus, Kaşmir Halı, Homend, Nautica Home, Weimar Porzellan gibi 15 markayı bulunduran Karaca Grup, global çapta büyümesini sürdürüyor. 2024 yılı itibarıyla, Türkiye genelinde 300’ü aşkın mağazasıyla hizmet veren markanın, İngiltere’den Moğolistan’a, Almanya’dan Angola’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyaya yayılan 38 mağazalık bir yurt dışı perakende ağı bulunuyor.

İnsanların sevdikleri ile paylaştıkları anlara değer katmaya devam eden Karaca, mutfaktan sofraya, dekorasyondan küçük ev aletlerine kadar birçok kategorideki ürünleriyle evlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Karaca Ayvalık Marina’da yeni mağaza açtı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!