BALKES yeni bir başlangıç yapmalı

Yaşandı bitti diye geçiştirilmeyecek kadar hassas olan konuların takımımız üstündeki etkilerini yarın oynayacağımız Çayeli karşısında göreceğiz. Kaybolan motivasyonumuzun geri gelmesi ve şampiyonluk yolunda yeni bir sayfa açarak yeni bir seriye başlama dileğiyle…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ligin 6’ncı haftasının ardından Muğlaspor, Silivrispor, Uşakspor, Fatsa Belediyespor puan cetvelinin ilk dört sırasını paylaşırken Balıkesirspor 8’nci sırada yer aldı. Evimizde lider Muğlaspor’a kaybetsek de Fatsa Belediyespor’u farklı yenmiş, deplasmanda Uşakspor ve Silivrispor karşısında galip gelmişiz.

Puan cetveline baktığımızda zorlu bir fikstürden çıkmışız. Sıralamada şampiyonluk yarışında çekiştiğimiz rakiplerimizle karşılaşmışız. Ligde 8’nci sıraya gerilememize rağmen liderle aramızda 5 puan farka baktığımızda yarışta yara alsak da kopmamışız. Nispeten daha kolay bir fikstüre girdiğimiz bu dönemde tek sıkıntımız ikisi lig, biri kupa maçı olmak üzere son üç karşılaşmamızdaki motivasyon kaybımız oldu.

Kupa karşılaşması anlaşılabilir olsa da Amasya deplasmanının ardından takımımızın kaybolan motivasyonunun farkına vatan Balıkesirspor yönetimi açıklamalarda bulundu. Saha içerisinde düşen futbol kalitesi teşhisleri doğru olsa da saha dışında yaşanan olaylar konusu mazeret üretme çabalarından öteye gitmedi.

Hücuma dönük orta sahamız ve forvetlerimiz konusunda sıkıntı yaşamasak da defansif orta sahamız ve stoperler hariç defans hattımızda sezon başından beri sorunluyuz. Deneme-yanılma yöntemiyle her hafta sağ bek, sol bek ve ön libero Serdar Güncü’nün yanına rda saha arayışlarımız yüzünden bir türlü istikrar sağlayamıyoruz. Haliyle defanstan ve orta sahamızdan oyun kuramıyor geri ve yan paslara mecbur kalıyoruz. Dikine oynamadığımız ve kanatlara oyunu taşıdığımızda pozisyona girmeye zorlanıyoruz.

İlk dört maçımızda aştığımız bu sorunlar son haftalarda futbol kalitemize ve skora yansımasının farkına varan Balıkesirspor yönetimi gelen eleştirilere teknik direktör ve futbolcuların arkasında durmaları şampiyonluk hedefinden milim sapma olmadığı açıklamaları yapması, bugüne kadar yapılmayan sakatlık raporu şimdilik yaşanan krizi durdurdu.

Balıkesirspor yönetiminin üstünü çizerek son haftalardaki futbol kalitemizin düşmesinin sebeplerini en iyi bilenlerin başında gelen teknik direktörümüz Levent Eriş her maç sonu alıştığımız açıklamalarına Amasyaspor maçının sonrasında gelmemesi yadırgandı.

Yaşandı bitti diye geçiştirilmeyecek kadar hassas olan konuların takımımız üstündeki etkilerini yarın oynayacağımız Çayeli karşısında göreceğiz. Kaybolan motivasyonumuzun geri gelmesi ve şampiyonluk yolunda yeni bir sayfa açarak yeni bir seriye başlama dileğiyle…

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BALKES yeni bir başlangıç yapmalı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!