Bandırma’nın 2025 bütçesi 2 Milyar 11 Milyon TL oldu!

Bandırma Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın başkanlığında toplandı.

Bandırma'nın 2025 bütçesi 2,11 Milyar TL oldu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın başkanlığında toplandı.

2025 yılı bütçesinin görüşülerek karara bağlandığı mecliste bütçenin 2 milyar 11 milyon olması oy birliğiyle kabul edildi.

Bandırma’ya daha iyi hizmet verebilmek adına 2025 yılı bütçesinin gerçekleştirilebilir bir şekilde hazırlandığı söyleyen Belediye Başkanı Dursun Mirza, “2025 yılı bütçemizi 2 milyar 11 milyon TL olarak oy birliğiyle geçirdik. Tüm Bandırmalılara hayırlı olsun” diye konuştu.

2025 yılı bütçesinin görüşüldüğü Bandırma Belediye Meclisi’nde belediyeye bağlı birimlerin son dönemde yaptığı çalışmalar meclis üyelerine aktarıldı. Toplantının ilk oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2025 yılı bütçesi ile ilgili komisyon raporu okundu. Yeni yıldaki bütçeyle ilgili müzakerelerin gerçekleştirildiği mecliste 2 milyar 11 milyonluk bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

“BANDIRMA’DA YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR”

2025 yılı bütçesinin Bandırma’ya hayırlı olması temennilerini ileten Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Bandırma’da yapacağımız çok fazla iş var. Bu hizmetlerimiz için de bütçe lazım. Yeni kaynaklar ve belediyemizin imkanlarını değerlendirerek gelir oluşturmamız lazım. Biz gelirlerimizi sağlam tutup, elimizdeki kıt kaynakları doğru yerlere yönlendirebilirsek bütçemizi gerçekleştirebiliriz. Biz bunun çabasında olan bir belediye olacağız” diye konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Bandırma’nın 2025 bütçesi 2 Milyar 11 Milyon TL oldu!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!