Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, TBMM’de Balıkesir Milletvekilleri tarafından ağırlandı

Balıkesirli milli boksör Esra Yıldız Kahraman, TBMM'de AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey'i ziyaret etti.

Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, TBMM'de Balıkesir Milletvekilleri tarafından ağırlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya kazanarak Türkiye’yi gururlandıran Balıkesirli milli boksör Esra Yıldız Kahraman, TBMM’de AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey’i ziyaret etti.

Milli sporcunun nazik ziyareti sırasında milletvekilleri, Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik ederek, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmesinden duydukları gururu dile getirdiler. Ziyaretle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Mustafa Canbey, “Milli sporcumuz Esra Yıldız Kahraman’ı Gazi Meclis’imizde misafir ettik. Kendisine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, gelecekte ülkemizi daha nice başarılarla gururlandırmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

Esra Yıldız Kahraman, Balıkesir’in sporda yetiştirdiği önemli isimlerden biri olarak, Paris 2024’te elde ettiği başarıyla hem Balıkesir hem de Türkiye’ye büyük bir mutluluk yaşattı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, TBMM’de Balıkesir Milletvekilleri tarafından ağırlandı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!