Ensar Aytekin’den Ayvalık’taki Atatürk Heykeline saldırıya sert tepki!

Ensar Aytekin, Ayvalık'ta Atatürk Heykeline yönelik gerçekleştirilen balyozlu saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Ensar Aytekin’den Ayvalık’taki Atatürk Heykeline saldırıya sert tepki!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Ayvalık’ta Atatürk Heykeline yönelik gerçekleştirilen balyozlu saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Aytekin, Cumhuriyet’in simgelerinden biri olan Atatürk büstüne yapılan saldırıyı kınarken, Ayvalık halkının gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.

Ensar Aytekin

“Ayvalık Halkı Gerekeni Yaptı!”

Aytekin, açıklamasında şunları söyledi: “İşte bizim bildiğimiz Ayvalık budur! Bir Cumhuriyet düşmanı, Ayvalık’ın tam kalbinde, Atatürk büstüne balyozla saldırmaya kalkıştı. Ancak Ayvalık halkı anında müdahale ederek gerekeni yaptı. Bu tür olayların meczupluk veya delilikle açıklanmaması gerektiğini vurgulayan Aytekin, ‘Akli dengesi yerinde olan Atatürk düşmanı mı var? Kimse bu saldırıyı hafife almasın,’ diyerek tepki gösterdi.

“Bu Topraklarda Mustafa Kemaller Tükenmez!”

Aytekin, bu saldırının sadece bir bireysel hareket olmadığını, daha büyük bir planın parçası olabileceğine işaret ederek, “Birileri bir oyun oynama ya da operasyon yapma niyetindeyse bilsin ki ne Ayvalık, ne Balıkesir, ne de Türkiye bu operasyona asla izin vermez!” dedi. Konuşmasını, “Bu topraklarda Mustafa Kemaller tükenmez” sözleriyle tamamlayan Aytekin, Ayvalık halkına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti.

Bu saldırı, Ayvalık’ta büyük tepki çekerken, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma vurgusu, halkın geniş desteğiyle sosyal medyada da gündem oldu.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ensar Aytekin’den Ayvalık’taki Atatürk Heykeline saldırıya sert tepki!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!