Büyükşehir 10 Ekim’de YAKIN KART’ı tanıtıyor!

“Balıkesirliler Günü için bir etkinlik düzenlenmiyor, kurum ve kuruluşlar aksiyon almıyor diye eleştirdik ama.. Günahlarını almayalım, 10 Ekim kapsamında Başkan Ahmet Akın YAKIN KART'ı tanıtacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 EKİM Dünya Balıkesirliler Günü’yle ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bazı etkinlikleri olacak.

“Balıkesirliler Günü için bir etkinlik düzenlenmiyor, kurum ve kuruluşlar aksiyon almıyoır diye eleştirdik ama..

Büyükşehir Belediyesi’nin günahını almayalım, 10 Ekim’i unutmamışlar, bir iki küçük etkinlikle de loşa Dünya Balıkesirliler Günü’nü kutlayalım demişler.

 

Büyükşehir Belediyesi 10 Ekim tarihinde saat 10.10’da Avlu Balıkesir’de YAKIN KART LANSMANI yapacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sosyal destek çalışmaları kapsamında yaşama geçirilecek YAKIN KART için Avlu Kongre Merkezi’nde tanıtım programı düzenlenecek.

Bu arada 10 Ekim günü 11.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak, 18.00’de ise Belediye binası önünde kortej yürüyüşü yapılacak.

Akşam ise 19.15’de Zağnos Paşa Meydanı’nda Balıkesirli sanatçı Ali Çakar bir konser verecek.

 

Program kapsamında, Bursa, İzmir, Karacabey ,İstanbul ve Manisa’dan Balıkesirliler için otobüsler de kaldırılacağı belirtiliyor.

 

Büyükşehir  Belediyesi’nin 10 Ekim Dünya Balıkesirliler Günü için organize ettiği bu program 10 Ekim’in ruhuna ne kadar uygun bunun yorumunu okurlara bırakıyoruz.

Bu arada 10 Ekim’i sacede Balıkesir il merkezinden ibaret görme yanlışlığı da devam ediyor. Büyükşehir’in 10 Ekim etkinliğinde 20 ilçenin adı geçmiyor. İlçelerde 10 Ekim’le ilgili herhangi bir etkinlik bulunmuyor.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Büyükşehir 10 Ekim’de YAKIN KART’ı tanıtıyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!