Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının 2. haftasında Twente ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, hangi kanalda?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının 2. haftasında Twente ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertli ekip, Hollanda temsilcisi karşısında galibiyet alarak Avrupa’daki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor. Twente Stadı’nda oynanacak mücadele, 4 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakem Kadrosu

Karşılaşmanın hakemliğini İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Chris Kavanagh yapacak. Kavanagh’ın yardımcılıklarını yine İngiltere’den Lee Betts ve James Mainwaring üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Sam Barrott görev yapacak.

Fenerbahçe’nin Hedefi Galibiyet

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmış, sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup ederek 3 puan almıştı. Süper Lig’de de iyi bir form grafiği yakalayan sarı-lacivertliler, Twente deplasmanından da galibiyetle dönerek Avrupa’da iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

Ev sahibi Twente ise ilk hafta İngiltere temsilcisi Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

Fenerbahçe’de Eksikler

Fenerbahçe, Twente karşısına iki önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Union Saint-Gilloise maçında kırmızı kart gören Bright Osayi-Samuel ve sakatlığı süren Çağlar Söyüncü bu maçta forma giyemeyecek.

Takımların Geçmiş Rekabeti

Fenerbahçe ve Twente, daha önce 4 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında karşılaşan iki ekipten Fenerbahçe, deplasmanda Twente’yi 1-0 mağlup etmişti. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaşan iki ekipten Fenerbahçe, rakibini evinde 5-1, deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

Fenerbahçe’nin Kadroda Eksik İsimler

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği kadroda Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent yer almıyor. Bu oyuncular, Avrupa karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, hangi kanalda?
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!