Edremit’te kaybolan gencin ailesi 2,5 yıldır umutla bekliyor!

22 yaşındaki Ceyhun Kabacan, Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 2,5 yıl önce evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi.

Edremit'te kaybolan gencin ailesi 2,5 yıldır umutla bekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 2,5 yıl önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 22 yaşındaki Ceyhun Kabacan’ın ailesi, oğullarına kavuşmayı umutla bekliyor.

Anne Yasemin Kabacan, oğlu Ceyhun’un 2022 yılının Nisan ayında evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirtti.

Oğluyla aralarında herhangi bir sorun olmadığını vurgulayan anne Kabacan, kaybolduktan sonraki 12 gün içinde birkaç yerden cep telefonu sinyali alındığını ancak daha sonra hiçbir iz bulunamadığını dile getirdi. Ceyhun’un son olarak Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda bir telefoncuda görüldüğünü belirten Kabacan, “Gittikten sonra başına bir şey gelmemiştir diye umut ediyorum ama 12 gün sonra telefon sinyalleri tamamen kesildi” dedi.

Yurt Dışına Gitmiş Olma İhtimali

Ceyhun Kabacan’ın annesi, oğlunun yurt dışında yaşama hayali kurduğunu ve son birkaç yaz tatilinde çalışarak para biriktirdiğini söyledi. Anne Kabacan, oğlunun yurt dışına gitmiş olabileceğini düşünerek, “Beceremedi ve geri dönemiyor olabilir mi? Ya da ‘Aileme ne yüzle döneceğim?’ gibi bir psikolojiye mi kapıldı? Bu ihtimalleri düşünüyorum” diye konuştu.

Tüfek Almış, Ama İz Bulunamadı

Yasemin Kabacan, oğlunun kaybolmadan bir hafta önce sağlık ocağından tüfek ruhsatı için sağlık raporu aldığını öğrendiklerini ifade etti. Kaybolduğu gün ilçe meydanındaki bir bayiden av tüfeği aldığını belirten Kabacan, firma çalışanlarının oğlunun tüfeği aldığını doğruladığını ve kendisine nasıl kullanacağını sorması üzerine “Ağabeylerim yardımcı olur” dediğini aktardı. Kabacan, oğlunun ileriye dönük büyük hayalleri olduğunu belirterek, “O çocuğun kendine zarar vereceğine inanmıyorum. Eğer yapmış olsaydı, bu zamana kadar ortaya çıkardı” dedi.

“Nefes Almak İstiyorum”

Gözyaşları içinde konuşan anne Yasemin Kabacan, oğlunun bir an önce evine dönmesini beklediğini ifade ederek, “Onu çok merak ediyorum, bir haber alsam yeter. Gören varsa, Allah rızası için haber versin. Ne halde olursa olsun dönsün gelsin. Artık nefes almak istiyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

Baba İlhan Kabacan da oğullarına sağ salim kavuşmayı istediklerini belirterek, halktan oğullarına dair bir bilgi edinmeleri halinde kendilerine ulaşmalarını rica etti.

Ceyhun Kabacan’ın kaybolmasıyla ilgili tüm arama çalışmalarına rağmen henüz bir ize ulaşılamadı. Aile, umutla bekleyişini sürdürüyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Edremit’te kaybolan gencin ailesi 2,5 yıldır umutla bekliyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!