1966 Edremitspor, yeni sezona hazır!

Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak olan 1966 Edremitspor, sezon öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak olan 1966 Edremitspor, sezon öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) ilk haftasında Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak olan 1966 Edremitspor, sezon öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

6 Ekim’deki kritik derbi öncesi, takımın antrenmanlarına moralli bir ziyaret gerçekleşti.

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulüp Başkanı Cavit Cebeci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımı antrenman sahasında ziyaret etti. Şehit Hamdibey Stadı’nda yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Cebeci, futbolculara moral vererek, sezona güçlü bir başlangıç yapmaları için her türlü desteği verdiklerini ifade etti. Cebeci, oyuncularla yaptığı kısa sohbette, “Sahada en iyi performansınızı sergileyeceğinize ve taraftarlarımızı gururlandıracak başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diyerek güvenini dile getirdi.

Takımın teknik heyeti ve oyuncuları da Başkan Cebeci’ye teşekkür ederek, sezona hazır olduklarını ve Burhaniye Belediyespor karşısında taraftarın desteğiyle galibiyet hedeflediklerini vurguladılar. 1966 Edremitspor, bu sezon taraftarlarını sevindirmek için sahada en iyisini ortaya koymayı amaçlıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
1966 Edremitspor, yeni sezona hazır!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!