Başkan Deveciler’den Burhaniye’ye yeni proje: Karınca Deresi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

Ali Kemal Deveciler, "Gelişen ve Değişen Burhaniye" sloganıyla ilçeye kazandırdığı projelere bir yenisini daha eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Deveciler’den Burhaniye’ye yeni proje: Karınca Deresi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Gelişen ve Değişen Burhaniye” sloganıyla ilçeye kazandırdığı projelere bir yenisini daha eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu son projede, Karınca Deresi kenarında toplam 6000 metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Projede, 1.80 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 2.20 metre genişliğinde yürüyüş yolu olmak üzere toplam 1500 metre uzunluğunda bir alan düzenleniyor. Vatandaşların hem bisiklet sürerken hem de yürüyüş yaparken rahatça kullanabileceği bu alan, aynı zamanda güvenliği sağlamak amacıyla LED aydınlatma direkleriyle donatılıyor. Her 20 metrede bir yerleştirilen bu aydınlatmalar, akşam saatlerinde de vatandaşlara güvenli bir spor ve yürüyüş alanı sunacak.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Deveciler, Burhaniye’nin doğal güzelliklerini koruyarak, bu güzellikleri halkın daha fazla kullanabileceği alanlara dönüştürdüklerini belirtti. Deveciler, “Karınca Deresi’ni halkımızın hem spor yapabileceği hem de ailesiyle keyifli zaman geçirebileceği bir alan olarak projelendirdik. Yeşili ve doğayı koruyarak geliştirme çalışmalarımız devam edecek,” dedi.

Bu yeni proje ile Burhaniye’de hem spor yapmak hem de doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için modern ve kullanışlı bir alan daha hizmete sunulmuş olacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Başkan Deveciler’den Burhaniye’ye yeni proje: Karınca Deresi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!