Sigara tiryakileri için “Biorezonans Teknolojisi”, sigarayı bırakmada yeni bir umut sunuyor.
Günümüzde birçok kişi yoğun iş temposu, stres ve bağımlılık gibi nedenlerle sigaraya başvuruyor. Ancak sigara, beklenenin aksine stresi azaltmak yerine artırıyor ve özellikle koronavirüs pandemisi sürecinde akciğerlere verdiği zarar daha da riskli hale geliyor.
Biorezonans cihazları, sigara bağımlılığından kurtulmak isteyenler için etkili bir çözüm olarak öne çıkıyor. Yüzde 94’e kadar başarı oranına sahip bu teknoloji, vücutta frekanslar üzerinden çalışıyor. Biorezonans kelimesi bazı kişilerde çekince yaratsa da, günlük hayatta kullandığımız telefonlar bile daha fazla frekans yayıyor. Bu nedenle biorezonans cihazlarının hiçbir yan etkisi olmadığı belirtiliyor.
Tek bir seansla sigara bırakılabileceği vadedilen bu yöntem, sadece sigara değil; yemek, şeker gibi diğer bağımlılıkların tedavisinde de kullanılabiliyor. Seans öncesinde, danışanın iletkenlik seviyesi ölçülüyor. İdeal iletkenlik aralığı 70-80 olarak belirlenmiş ve ortalama 45 dakika süren bir seans sigarayı bırakmak için yeterli olabiliyor.
Biorezonans, hamileler ve kalp pili kullananlar hariç herkes tarafından güvenle kullanılabiliyor. Sigarayı bırakmak isteyen tiryakiler için bu teknoloji, sağlıklı bir geleceğe atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.