22 Eylül 1988 Perşembe: Merkez ilçede bütün köyleri taradık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Politika Gazetesi 22 Eylül 1988 Salı günü yayımlanan sayısında, Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin çalışmalarını manşet haber olarak vermiş. Referandum öncesi çalışmalarda, il merkezindeki tüm köylerin dolaşıldığı vurgulanmış. Politikanın diğer manşet haberinde ise DYP eski genel başkanı Hüsamettin Cindoruk’un, Balıkesir’de bugün konuşma yapacağı ve merkez ilçe başkanlık binasının açılışını gerçekleştireceği okurlara duyurulmuş.

 

 

Manşet haberde şu bilgiler aktarılmış: “SHP merkez ilçede sürdürdüğü çalışmalarına yeni boyutlar kazandırıyor. Köy çalışmalarının yanında geçtiğimiz günlerde kadın sorunları komisyonunun çalışmalarını ekleyen ve bu komisyonu pazar yerlerine, özellikle gelişmekte olan bölgelerde devreye sokan SHP bu defa kadın komisyonuna gençlik sorunları ile ilgilenen komisyonu da katarak daha geniş çaplı bir çalışma içine girdi. Bir süreden beri işçi sorunları komisyonu da mahalli sendikalarla ve işçilerle yakın diyalog içinde bulunuyor. İlçe başkanı Orhan Sür’ün açıklamalarına göre, bütün merkez köylerine gidildiği, gibi ikinci, üçüncü turlara geçilen bölgeler de bulunuyor.

Birinci sayfadaki diğer haber başlıkları şöyle: “DYP eski genel başkanı Cindoruk bugün şehrimizde konuşacak”, “Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin kontenjanı açıldı”, “Pamuklu Dokuma için heyet geldi. Müteahhitlerin parası ödenecek”, “3 büyük parti Körfeze çıkarma yaptı”, “İlçelerde sandık ve seçmen sayıları belirlendi. Referandumda merkez ilçede 269 sandıkta 96.628 kişi oy verecek”, “Ticaret lisesi öğrenci akınına uğradı”, “Sahibi ölen motosikletin numarasındaki değişiklik suç yarattı”, “Köy düğününde çıkan kavgada 1 köylü öldürüldü”, “Ovaköy domatesleri salça olarak Finlandiya ve Japonya’ya gidiyor.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
22 Eylül 1988 Perşembe: Merkez ilçede bütün köyleri taradık
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!