Mansur Yavaş görevi bırakıyor mu?

Mansur Yavaş, Milliyet yazarı Zafer Şahin’in iddialarına ve bu iddiaları haberleştiren Yeniçağ gazetesine tepki gösterdi.

Mansur Yavaş görevi bırakıyor mu?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milliyet yazarı Zafer Şahin’in iddialarına ve bu iddiaları haberleştiren Yeniçağ gazetesine tepki gösterdi.

Sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, özellikle Yeniçağ’a sitem eden Yavaş, “Bazılarını anladık, fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın” diyerek tepkisini dile getirdi.

Zafer Şahin, Yavaş’ın CHP’nin 4-6 Eylül tarihlerinde düzenlenen Tüzük Kurultayı’ndaki konuşmasını değerlendirerek, Mansur Yavaş’ın 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandığına dair iddialarda bulundu. Şahin, bu konuşmanın “subliminal bir veda mesajı” içerdiğini öne sürerek Ankara kulislerinde bu yönde konuşmaların olduğunu belirtti.

Yavaş’tan Sitem: “Fitne Ortamına Katkı Sağlandı”

Mansur Yavaş, Tüzük Kurultayı’ndaki konuşmasında, konuşma yapacağı bilgisinin kendisine yalnızca bir saat önce iletildiğini ifade ederek, “Ben de Ekrem Başkan gibi Türkiye’nin meselelerine değinmek isterdim. Ama bir saat önce telefonla ‘Siz de konuşun’ denildi. 14 belediye başkanından sadece ikisinin konuşturulması, aylardır sürdürülen fitne ortamına katkı sağladı” şeklinde konuşmuştu.

Şahin’in bu sözlere atıfta bulunarak yazdığı yazı, Yeniçağ gazetesi tarafından “Ankara kulisleri kaynıyor, CHP’den ses yok! Mansur Yavaş kafasına koydu, yıl sonunda…” başlığıyla haberleştirildi.

Yavaş’ın Sosyal Medya Tepkisi

Yeniçağ gazetesinin bu haberini alıntılayarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mansur Yavaş, Zafer Şahin’in iddialarını eleştirirken, Yeniçağ’a yönelik “Bari siz yapmayın” diyerek sitemde bulundu. Yavaş’ın bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Son dönemde Mansur Yavaş’ın gelecekteki siyasi planlarına dair çeşitli spekülasyonlar ortaya atılsa da Yavaş, bu tür iddialara karşı sessizliğini korumaya devam ediyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Mansur Yavaş görevi bırakıyor mu?
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!