Tolga Tosun’un ‘başkancılık’ oyunu!

17 Eylül için sosyal medyadaki paylamışında mesleki titri veya işiyle ilgili bir imza yerine '2019-2024 Bandırma Belediye Başkanı' ifadesini kullanan eski Başkan Tolga Tosun, mevcut Başkan Dursun Mirza'nın Kurtuluş Günü için hazırlattığı görsellerdeki arka plan renginin aynısını kullandı. Tosun, bu hareketiyle Mirza ile rekabetinin de adını koymuş oldu...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bandırma’nın önceki Belediye Başkanı Tolga Tosun, sosyal medyada yaptığı 17 Eylül paylaşımında, mesleki titri ya da yalnızca ismini kullanarak mesaj vermek yerine, ‘2019 – 2024 dönemi Belediye Başkanı’ ifadesini kullanmayı tercih etti.

 

Tolga Tosun bununla da yetinmedi, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın 17 Eylül Bandırma’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü için hazırlattığı görseldeki arka plan renginin aynısını kullandı.

 

 

2019 31 Mart seçimlerinde CHP’den Bandırma Belediye Başkanı seçilen Tolga Tosun, 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterilmemişti. CHP, 2014-2019 döneminde Bandırma Belediye Başkanlığı yapan Dursun Mirza’yı aday gösterdi.

 

 

Bandırmalı seçmenlerin tercihiyle Belediye Başkanı seçilen Dursun Mirza ile siyasi rekabet ve yarış halinde olduğu gözlenen eski Başkan Tolga Tosun, 17 Eylül için yaptığı paylaşımla, bu rekabetin adını da koymuş oldu.

 

Tolga Tosun, sosyal medya hesabında 17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluş Günü için şu paylaşımı yaptı:

 

 

“17 Eylül ülkemizi ele geçirmeye çalışan emperyalist güçlere karşı ayağa kalkan bu cesur milletin zafer günüdür.

Kurtuluştan kuruluşa giden yolda, 17 Eylül 1922’de sıkılan son kurşunla milletin iradesi ve azminin karşısında hiçbir kuvvetin duramayacağı kanıtlanmıştır. Bu anlamlı gün ulusal kurtuluşumuz adına tarih sayfalarına milli mücadelenin zaferi olarak nakşedilmiştir.

Bu kutlu günde; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Yarbay Vecihi Bey, Binbaşı Süleyman Bey ile kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Yeniden doğuşumuzun, 17 Eylül’ün 102. yaşı kutlu olsun!”

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Tolga Tosun’un ‘başkancılık’ oyunu!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!