TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Balıkesir’e geliyor

Balıkesir Ekonomi Ödülleri Töreni'ne, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Balıkesir'e geliyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir, iş dünyasının önde gelen temsilcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 19 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek olan Balıkesir Ekonomi Ödülleri Töreni’ne, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı büyük bir heyecan katıyor.

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası iş birliğiyle düzenlenen bu prestijli organizasyonda, şehrin ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunan firmalar ödüllendirilecek. 2023 yılı verilerine göre Gelir ve Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 10’da yer alan şirketler, ISO 500 ve ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşları listesinde bulunan Balıkesir firmaları ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İlk 1000 listesine giren şirketler, bu özel törende onurlandırılacak. Ayrıca Yılın Kadın Girişimcisi ve Genç Girişimcisi de ödül alacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla daha da anlam kazanan bu tören, Balıkesir iş dünyasının başarısını kutlamak ve firmaların ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını taçlandırmak adına önemli bir platform sunacak.

Programın Detayları:

  • 13.00-13.30: TOBB Zağnos Paşa Ortaokulu’nun açılış töreni
  • 13.30: Balıkesir Ekonomi Ödülleri (Avlu Kongre ve Kültür Merkezi)

Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek bu tören, Balıkesir’in ekonomik gücünü ve dayanışmasını sergileyen önemli bir etkinlik olacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Balıkesir’e geliyor
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!