15 Eylül 1988 Perşembe: İnönü Balıkesir ve Bandırma’da konuşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Politika Gazetesi 15 Eylül 1988 Perşembe günü neşredilen nüshasında, SHP Genel Başkanı Erdal İnönü’nün Balıkesir ve Bandırma’da yapacağı mitingleri manşete taşımış. Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Süleyman Demirel’den sonra, Erdal İnönü’nün de Balıkesir ve Bandırma’da halka hitap edeceğini okurlarına duyurmuş.

 

 

Manşet haber şöyle duyurulmuş: “SHP Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü’nün gelişi nedeni ile SHP’liler de DYP’nin yaptığı gibi büyük bir konvoy hazırlıyorlar. Verilen bilgiye göre, körfez, Marmara, Bigadiç, Sındırgı, Dursunbey ve Kepsut ilçelerinden gelen konvoylar ayrı ayrı şehir turları yapacak. Bandırma bölgesinden gelenler Değirmenboğazı’nda, Körfezden gelenler Karagedik’te, diğer yerlerden gelenler eski İzmir yolu üzerinde toplandıktan sonra şehir turlarını ayrı ayrı yapacak ve havaalanı yolu üzerinde birleşecekler. İnönü geldikten sonra bütün konvoy gene şehirde havaalanı, Ofis Caddesi, Kervansaray önü, Milli Kuvvetler Caddesi, Anafartalar Caddesi ile Plevne ve Gazi Osman Paşa mahalleleri üzerinden Mehmetçik Caddesi üzerinden konuşma için verilen stadyum önüne gelecekler.”

Birinci sayfadaki diğer haber başlıkları: “Yeni mezbahayı Alptemuçin açacak”, “Gelecek günlerde Dursunbey’de büyük bir göç olayı yaşanabilir”, “Bu yıl şehre tahsis edilen odun 10 bin ton”, “Altınoluk yolunda cep durak isteniyor”, “Balıkesir spor tarihi kitap haline getirildi”, “Miting alanı sorun oluyor”, “Oto traktör çarpıştı: 4 ölü 2 yaralı var”, “Dertlerine çare arayanlar ne umuyor, ne buluyor?”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
15 Eylül 1988 Perşembe: İnönü Balıkesir ve Bandırma’da konuşacak
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!