Balıkesir’de ‘Hayat Boyu Öğrenme’ planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Balıkesir'de Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin planlanması ve değerlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Balıkesir'de 'Hayat Boyu Öğrenme' planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin planlanması ve değerlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir’in başkanlığında yapılan toplantıya, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Rıza Kılınç ve 20 ilçe halk eğitimi merkezi müdürü katıldı.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen faaliyetler detaylı bir şekilde ele alınarak, Hayat Boyu Öğrenme’nin işleyişi hakkında kurum müdürleri bilgilendirildi. Yeni etkinliklerin planlanması, uygulamada birlik sağlanması ve karşılaşılabilecek sorunlara çözüm önerileri geliştirilmesi üzerine de görüşmeler yapıldı.

Toplantının gündeminde öne çıkan başlıklar arasında; Halk Eğitim Merkezlerinin Kapasitesinin Artırılması Projesi, fiziki durum tespiti ve ihtiyaçların belirlenmesi, sene başı zümre toplantılarında alınan kararlar ve açılacak kurslarda kamu israfının önlenmesine yönelik tedbirlerin alınması yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin Balıkesir genelinde daha verimli ve nitelikli şekilde sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Demir, 20 halk eğitimi merkezinin, ilçe milli eğitim müdürlükleriyle iş birliği içinde çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Toplantı, halk eğitim merkezlerinin çalışmaları, açılan kurslar ve projeler hakkında görüş alışverişi ile sona erdi. Yeni eğitim öğretim yılının verimli geçmesi temennisiyle toplantı tamamlandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’de ‘Hayat Boyu Öğrenme’ planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!