Vali Ustaoğlu’ndan Manyas ve Erdek çıkarması

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Muhtarlar buluşması ve yoğun programı kapsamında Manyas ve Erdek ilçelerini ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu'ndan Manyas ve Erdek çıkarması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yoğun programı kapsamında Manyas ve Erdek ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Erdek Mayın Filosu Komutanı Tümamiral Erhan Aydın’a iade-i ziyarette bulunan Vali Ustaoğlu, ardından Erdek İlçesi Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Burada mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ustaoğlu, yerel çalışmalar hakkında bilgi alarak, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Manyas ilçesine geçiş yapan Vali Ustaoğlu, burada da yoğun bir program gerçekleştirdi. Manyas Muhtarlar Buluşması’nda mahalle muhtarlarıyla buluşan Vali, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru ile de bir araya gelen Vali Ustaoğlu, ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Özellikle yapımı süren Manyas Toplum Sağlığı Merkezi Hizmet Binası ve 78.490 dekar tarım alanını sulayacak olan “Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli” inşaatını yerinde inceleyen Vali, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bu ziyaretler, Balıkesir’in farklı bölgelerinde yürütülen projelerin takibi ve yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm arayışlarının bir parçası olarak öne çıktı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Vali Ustaoğlu’ndan Manyas ve Erdek çıkarması
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!