Ensar Aytekin, öldürülmekle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel’e destek mesajı yayımladı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, öldürülmekle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel'e destek mesajı yayımladı.

Ensar Aytekin, öldürülmekle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel'e destek mesajı yayımladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, öldürülmekle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel’e destek mesajı yayımladı.

Aytekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ağırel’in yalnız olmadığını vurgularken, Türkiye’deki hukuk sisteminin zayıflamasının mafya düzenini cesaretlendirdiğini belirtti. Aytekin, “Murat Ağırel tehditlere boyun eğmez. Adalet Bakanlığı bu konuda sorumluluğunu yerine getirmeli” dedi. Gazetecilere yönelik tehditlerin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Aytekin, bu süreçte sorumluların hesap vereceğini ifade etti.

Ensar Aytekin’in mesajı şu şekilde; 

Bugün tüm gündemimizin arasında çok önemli gördüğümüz bir durum var. Dün paylaşılan bir videoda Gazeteci Murat Ağırel’in öldürülmesi için ihale açıldığı, ihaleyi alanlar anlaşamadığı için işin ifşa edildiğini kanımız donarcasına izledik. Öncelikle belirtmek gerekir ki Murat Ağırel yalnız değildir. Ve tehditlere bu zamana kadar boyun eğmedi bundan sonra da eğmez. Ancak böylesi bir süreci palazlandıran şeyse Türkiye’deki hukukun geldiği durumdur.

Siz, mevcut anayasaya uymayıp anayasa değiştirmeye kalkarsanız, kişiler mahkemelerde hukuka göre değil siyasete göre yargılanırsa, ülke mafya düzenine teslim olur. Mafyanın ilk hedefi her zaman gazeteciler olmuştur. Çünkü gazeteci eğilmez, bükülmez. Murat da eğilmez bükülmez! Adalet Bakanlığı’nın bu işin üzerine gitmekten büyük görevi yoktur. Kırmızı Pazartesi romanını yaşamak hukuk devletinde kabul edilemez! Murat Ağıreli ve gazetecileri tehdit edenler bilsin ki, maşası olduğunuz bu düzende iplerinizi elinde tutanlar gibi sizler de hesap vereceksiniz.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ensar Aytekin, öldürülmekle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel’e destek mesajı yayımladı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!