Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Teksüt Bandırmaspor'u zorlu geçen maçta 3-2'lik skorla mağlup etti. 1

Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor'u 3-2 mağlup etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Teksüt Bandırmaspor’u zorlu geçen maçta 3-2’lik skorla mağlup etti. 1

1 Nisan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, özellikle hücum hattındaki etkili performansıyla 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maça hızlı başlayan Şanlıurfaspor, 33. dakikada Malle’nin golüyle öne geçti. Bu golün hemen ardından, 38. dakikada Mboula penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Teksüt Bandırmaspor ise karşılık vermekte gecikmedi. Rahmetullah Berişbek’in 44. dakikada attığı golle farkı bire indiren Bandırmaspor, hemen ardından Atınç Nukan’ın 45. dakikada bulduğu golle eşitliği yakaladı.

Maçın kader anı ise 78. dakikada geldi. Hasan Hüseyin Acar, attığı golle Şanlıurfaspor’u yeniden öne geçirdi ve takımına galibiyeti getiren isim oldu. Karşılaşmanın hakemi Alper Akarsu’nun yönettiği maçta, her iki takımdan da bazı oyuncular sarı kartla cezalandırıldı.

Şanlıurfaspor, bu galibiyetle ligin üst sıralarına doğru ilerlerken, Teksüt Bandırmaspor ise deplasmandan puansız ayrıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!