Hüseyin Yücel’den İsrail’e ‘tarafsız saha’ tepkisi’ “O Zaman Turnuvadan Çekilsinler!”

Beşiktaş'ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İsrail basınında çıkan "Beşiktaş - Maccabi maçı tarafsız sahada oynanacak" haberlerine karşı sert bir çıkış yaptı.

Hüseyin Yücel'den İsrail'e 'tarafsız saha' tepkisi'
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İsrail basınında çıkan “Beşiktaş – Maccabi maçı tarafsız sahada oynanacak” haberlerine karşı sert bir çıkış yaptı.

Yücel, İsrail’in basın yoluyla yaptığı lobi çalışmalarını eleştirerek, Beşiktaş’ın bu tür baskılara boyun eğmeyeceğini vurguladı.

Yücel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İsrail, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Biz de elimizden geleni yapacağız. Öyle pabucu bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi, basket maçlarındaki gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil. O kadar çok çekiniyorlarsa buraya gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler.”

Yücel’in bu sert açıklamaları, İsrail basınına ve Maccabi takımıyla yapılacak maça yönelik tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Beşiktaş cephesinden gelen bu kararlı tutum, spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Hüseyin Yücel’den İsrail’e ‘tarafsız saha’ tepkisi’ “O Zaman Turnuvadan Çekilsinler!”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!