Balıkesir’in köy okulları “Zafer Yolu” projesiyle yeniden canlanacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın "Zafer Yolu" projesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında önemli bir aşamaya geldi.

Balıkesir'in köy okulları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın “Zafer Yolu” projesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında önemli bir aşamaya geldi.

2021 yılında başlayan bu projeyle, Büyük Taarruz’un izleri yeniden hayat buluyor. Kütahya’daki Fuat Paşa Ortaokulu’na bilişim teknolojileri sınıfı ve 3 bin kitaplık kütüphane kuruldu. Proje, Afyonkarahisar, Sinanpaşa, Kınık Köy Okulu ve Karacaören İlkokulu’nda da önemli geliştirmeler sağlamıştı.

İGA’nın Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürüttüğü proje, Balıkesir’deki köy okullarını da kapsayacak şekilde genişletilecek. Gelecek yıllarda, Balıkesir’in köy okullarında da benzer iyileştirmeler yapılacak. Bu adım, bölgedeki eğitim imkanlarını artırarak genç nesillere katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul Havalimanı’nda coşkulu kutlamalar yapıldı. Bayraklarla süslenen terminalde yolculara bayrak dağıtıldı ve bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Bu etkinlikler, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin 102. yıl dönümünü coşkuyla anma amacı taşıdı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’in köy okulları “Zafer Yolu” projesiyle yeniden canlanacak!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!