Balıkesir, yağışlı havanın etkisi altına giriyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, Balıkesir önümüzdeki günlerde yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Balıkesir, yağışlı havanın etkisi altına giriyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre, Balıkesir önümüzdeki günlerde yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Bugün ve yarın sıcak ve az bulutlu bir hava beklenirken, sıcaklıkların sırasıyla 34 ve 35 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 24 Ağustos Cumartesi günü de az bulutlu bir hava öngörülse de, sıcaklıklar 34 derece olacak.

Ancak, 25 Ağustos Pazar günü Balıkesir’de hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 32 dereceye inecek. 26 Ağustos Pazartesi günü ise Balıkesir gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına girecek. Sıcaklıkların 31 dereceye kadar düşeceği bu günde, yağışların şehir genelinde etkili olması bekleniyor. Yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir, yağışlı havanın etkisi altına giriyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!