Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının fikstürü belli oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Basketbol A Takımı'nın, 2024-2025 Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edeceği fikstür belli oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Basketbol A Takımı’nın, 2024-2025 sezonunda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edeceği fikstür belli oldu.

Sezon boyunca Balıkesir BŞB, ilk hafta Fınalspor’u evinde ağırlayarak 13-15 Eylül tarihlerinde sahaya çıkacak. Sonrasında 20-22 Eylül tarihlerinde Shipeddy Bordo deplasmanına gidecek. Ekim ayına kadar sürecek karşılaşmalarda, Balıkesir BŞB’nin hedefi her zamanki gibi ligde güçlü bir performans sergilemek olacak.

Takımın iç saha maçları arasında özellikle Bornova Belediyesi ile yapılacak karşılaşma dikkat çekerken, deplasmanda TED Ankara Kolejliler’e karşı verilecek mücadele de merakla bekleniyor. Sezonun ikinci yarısında ise Kasım ayı, yoğun maç trafiğine sahne olacak. Aralık ayında ise takımı, Kapaklıspor ve Ankaragücü gibi zorlu rakipler bekliyor.

Balıkesir BŞB taraftarları, yeni sezonun her hafta heyecan dolu geçeceğini ve takımlarının başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyor. Kulüp, sezon boyunca hem ev sahibi olduğu maçlarda hem de deplasmanda büyük destek bekliyor. Bu sezonki hedefler arasında, ligin üst sıralarında yer almak ve playoff mücadelelerine güçlü bir şekilde katılmak bulunuyor.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının fikstürü belli oldu!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!