25 Ağustos 1988 Perşembe: Kırgınlık dargınlık siyaset adamına yakışmaz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Politika Gazetesi 25 Ağustos 1988 Perşembe günü yayımlanan sayısında DYP eski Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Genel Başkan yardımcısı Selahattin Kılıç’ın Balıkesir ziyaretlerini ve yaptığı basın toplantısını manşet haber olarak vermiş. Cindoruk ve genel başkan yardımcısı Kılıç, Evet oyu için Balıkesir’e geldiklerini ifade etmiş.

 

 

Manşet haberde şu bilgiler aktarılmış: “DYP eski Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Kılıç, şehrimize geldiler. DYP İl başkanlığı binasında bir basın toplantısı yaptılar. Halk oylaması öncesi Cindoruk partiye gelerek bu gezideki amacın partililere moral vermek, halkoyuna DYP yönünden ağırlık koymak anlamını taşıdığını söyledi. Cindoruk öncelikle şaka yollu, üzerindeki gri elbisenin kahverengi olduğuna gazetecileri ikna etmekle söze başladı. Daha sonra il başkanı Baki Ataç’ın kısa süreli de olsa bir basın toplantısı yapılması teklifini kabul ederek soruları gazetecilerden bekledi. İlk soruyu biz sorduk. Cindoruk, uzun süredir siyaset ortamında yoktunuz. Partiye veya kişilere bir kırgınlık mı vardı? Cindoruk belli ki çok sorulan bu soruya geniş bir şekilde açıklama gereğini duydu. ‘Ben de kırgın bir hal var mı? Şimdiye kadar bu tip çalışmalar için bir gerek yoktu. Her zaman genel başkanım Süleyman Demirel’in neferiyim. Bugün Hakkari’ye gönderse  oraya giderim. Önümüzde referandum var. Onun için buradayız. Kırgınlık, dargınlık, bir siyaset adamına yakışmaz.”

Birinci sayfanın diğer haber başlıkları: “Bu fiyat uygulaması ile seneye çiftçi yok olur”, “Siyasi tansiyon ve trafik dün şehrimizde bir hayli yüksekti”, “ANAP Heyeti Eğmir’de”, “ABD İzmir Başkonsolosu: ‘Türkiyenin en önemli sorunu bence enflasyon”, “Seyyar satıcı ile zabıta kapıştı.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
25 Ağustos 1988 Perşembe: Kırgınlık dargınlık siyaset adamına yakışmaz
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!