Balıkesir’de TOKİ’den yeni konut ve iş yeri fırsatları!

TOKİ, 43 ilde toplam 310 konut ve iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Bu iller arasında Balıkesir de yer alıyor.

Balıkesir'de TOKİ'den yeni konut ve iş yeri fırsatları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 43 ilde toplam 310 konut ve iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Bu iller arasında Balıkesir de yer alıyor.

20 Ağustos Salı günü konutlar, 21 Ağustos Çarşamba günü ise iş yerleri için düzenlenecek olan açık artırmalarda Balıkesir’deki projeler de yer alacak.

Balıkesir’deki konutlar için yüzde 25 peşinatla 120 ay vade imkanı sunulurken, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği bulunuyor. Açık artırma Ankara The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek olup, isteyenler internet üzerinden de teklif verebilecek.

Balıkesir’de ev sahibi olma fırsatını kaçırmak istemeyenler için başvurular, Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Başvuru ve teminat işlemleri için son tarihler, konutlar için 19 Ağustos, iş yerleri için ise 20 Ağustos olarak belirlendi. Balıkesir’de yatırım yapma fırsatını değerlendirmek isteyenler için bu açık artırma kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’de TOKİ’den yeni konut ve iş yeri fırsatları!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!