Yavru kedileri sopayla vurarak öldüren kişi tutuklandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapı ile öldüren Muzaffer Şen isimli kişi tutuklandı.

Yavru kedileri sopayla vurarak öldüren kişi tutuklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Salihli ilçesinde, 3 kedi yavrusunu fırça sapıyla öldüren Muzaffer Şen tutuklandı.

Sağlık Mahallesi’ndeki olaya ilişkin gözaltına alınan Muzaffer Şen’in (69) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Muzaffer Şen’in, emniyetteki ifadesinde kedi yavrularının mutfağına girip çıktığını, defalarca engellemeye çalıştığını, olay günü sinirlerine hakim olamayarak kedileri öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

DERNEKLER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
Öte yandan Salihli’de 3 yavru kedinin öldürülmesiyle ilgili olarak Salihli Adliyesi önünde bir araya gelen sivil toplum örgütleri yaşanan olayı kınadı. Salihli Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Funda Canseven, “Bugün burada 3 yavru kedinin sesi olmak için toplanmış bulunuyoruz. Türkiye’de yaşayan bütün sokak hayvanlarının yaşam hakkı için toplanmış bulunuyoruz. 3 yavru kedinin canice katledilmesine dair videoyu bütün ülke izledi. Hepimizin yüreği yandı. Bu görüntüler artık yürek sızlamasının ötesine geçen bir durum. Bizler hem Manisa hem de İzmir Barosu olarak davanın takipçisi olacağız. Toplumda hepimizin yüreklerinde infial uyandıran bir olay olmuştur. Umarım hak ettiği cezayı alır” dedi.

İzmir Barosu avukatlarından Bilge Berk ise “Bizler hukukçular olarak bu yasa ile mücadelede elimizden geleni yapacağız. Bu yasa ile ilgili olarak CHP’nin acil olarak Anayasa Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma davasını açmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Sağlık Mahallesi’nde dün Muzaffer Şen’in, zemin kattaki dairesinin bahçeye bakan bölümünde bulunan kedi yavrularını fırça sapıyla vurarak öldürdüğünü gören apartman sakinleri, durumu cep telefonu kamerasıyla kayda alıp polise ihbarda bulunmuş, polis Muzaffer Şen’i gözaltına almıştı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Yavru kedileri sopayla vurarak öldüren kişi tutuklandı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!