Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık hayvanseverleri ağırladı

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, sokak hayvanları için Erdekli hayvanseverler ile bir araya geldi.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık hayvanseverleri ağırladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, sokak hayvanları için nasıl projeler geliştirilebileceğine dair bilgi alışverişinde bulunmak için Erdekli hayvanseverler ile bir araya geldi.

Erdek’te sokak hayvanları için sağlıklı, huzurlu ve doğalara uygun bir şekilde yaşamaları için Erdek Belediye Başkanı ve Erdekli hayvanseverler bir araya geldi. Projelerin konuşulduğu ziyarette, canlarımıza sahip çıkacağız diyen Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “İnsanoğlunun ruhu; bir hayvanın başını okşamadıkça, bir hayvan sevgisini tatmadıkça uyanmazmış. O sevgiyi bir kez tadınca da her canlıya karşı merhametle ve empatiyle yaklaşırmış. Bugün ilçemizdeki çok kıymetli hayvansever dostlarımız ile bir araya geldik.

Sokakta yaşayan can dostlarımız için en iyi yaşam koşullarını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler; her canlıya hizmet etmek için bu göreve talip olduk. İlçemizdeki her canın sorumluluğunun bilincindeyiz ve her canlının yaşama hakkı olduğunu her zaman savunacağız. Tercih ve seçim şansı olmayan, bir kap mama ve biraz sevgi ile bizlere ömür boyu dost olan bu canlarımıza sahip çıkacağız.
Belediye Başkanı olarak; ilçemizde yaşayan tüm can dostlarımızın huzurlu, sağlıklı ve doğalarına uygun bir yaşam sürebilmeleri için çalışacağıma söz veriyorum.

Bu kapsamda; sokakta yaşayan can dostlarımız için ‘’Erdek Belediyesi Tedavi, Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi ‘’ projemizin çalışmalarını hızlandırarak, en kısa sürede sokak hayvanlarımızın şiddet görmeyeceği, sevgi ve mutlulukla yaşayabilecekleri temiz, modern ve ileri teknolojik yöntemler ile tedaviye yönelik hizmet vereceğimiz merkezimizi açarak, tüm hayvanlarımız için sağlıklı bir yaşam alanı sunacak, can dostlarımızı güvenilir, sevgi dolu vatandaşlarımız ile buluşturarak, onlara sıcak bir yuva sağlayacağız. Can dostlarımızı kısırlaştırıp, aşılayıp, yaşatıp mutlu bir aileye kavuşturacağız.

Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken de belediye ekiplerimizin yanı sıra tüm hayvanseverlerimizin de desteğini alacağız. Unutmayalım ki; hayat sevince ve paylaşınca güzel. Hayat; bizlere neşe veren can dostlarımızla güzel” dedi.

Erdek

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık hayvanseverleri ağırladı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!