O da borcu olmayan yiğit!

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Gönen Belediyesi’nin tek kuruş SGK borcu olmadığını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyelerin SGK borçları, siyaset gündeminin ilk sırasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödesin” açıklaması, ardından Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın belediyelerin borçlarıyla ilgili verdiği rakamlar, CHP kanadından gelen karşı açıklamalar gündemi belirliyor.

Bu arada bazı belediye başkanları da SGK borcu olmadığına dair açıklamalarıyla gündeme dahil oluyor.

 

 

Onlardan birisi de Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz. Başkan Palaz, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Gönen Belediyesi’nin tek kuruş SGK borcu olmadığını açıkladı.

Palaz, “Gönen Belediyemizin SGK’ya (Sosyal Güvenlik Kurumu) herhangi bir borcu bulunmamaktadır. Belediye olarak mali disiplini ve şeffaflığı en üst düzeyde tutuyoruz. SGK borcumuzun bulunmaması çalışanlarımızın haklarının korunması ve hizmetlerimizin sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı İbrahim Palaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Gönen Belediyesi olarak mali disiplini ve şeffaflığı en üst düzeyde tutuyoruz. SGK borcumuzun bulunmaması, çalışanlarımızın haklarının korunması ve hizmetlerimizin sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşımaktadır. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ödemeler, belediyemizin güvenilirliğini ve itibarını pekiştirmektedir. Bu sayede, projelerimizi ve yatırımlarımızı kesintisiz bir şekilde hayata geçirerek, Gönen’i daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
O da borcu olmayan yiğit!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!