Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın açılışını yapacağı "Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali" 12-14 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın açılışını yapacağı “Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali” 12-14 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Altınoluk El Sanatları Geliştirme Derneği, Edremit Belediyesi, Balıkesir Sanat Girişimi ve Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen festival, sanatseverleri bir araya getirecek.

Festival programı kapsamında sergiler, atölye çalışmaları, imza günleri ve çeşitli kültürel etkinlikler yer alacak. Etkinliklerin ilk günü, 12 Temmuz Cuma günü saat 18:00’de başlayacak olan sergi ve atölye çalışmaları ile başlayacak. Saat 18:30’da yapılacak olan lokma hayrının ardından, 19:00’da Başkan Mehmet Ertaş’ın konuşması ve halk oyunları gösterileri ile festival resmen açılacak. Saat 20:00’de ise Balıkesir Sanat Girişimi’nin tiyatro gösterisi “Türk Kadın Efsanesi” sergilenecek.

13 Temmuz Cumartesi günü de saat 18:00’de sergi, atölye çalışması ve imza günü etkinlikleri ile başlayacak. Akşam saat 20:00’de ise Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından düzenlenecek olan “Aşk Temalı Şiir Gecesi” gerçekleştirilecek.

14 Temmuz Pazar günü ise yine saat 18:00’de sergi, atölye çalışması ve imza günü etkinlikleri ile devam edecek. Festivalin son etkinliği olarak saat 20:00’de Altınoluk Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun (Şef: Ayşehan Eroral) sahne alacağı “Türk Sanat Müziği Gecesi” düzenlenecek.

Ücretsiz olan festivale tüm vatandaşlar davetlidir. Etkinlikler Altınoluk’ta, İskele Mahallesi 19046 Sokak’ta bulunan alanda gerçekleştirilecektir.

Tarih: 12-14 Temmuz 2024
Yer: Altınoluk
Adres: İskele Mah. 19046 Sk. 6/1, 10870 Altınoluk / Balıkesir (Şahinderesi, Cafe De Keyf, Dominos pizza yanı)

Tepki Ver | kat_l_yorum1
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
1
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
_zg_n
Üzgün
Altınoluk Kültür ve Sanat Festivali başlıyor
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!