Balıkesir Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor!

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında bayram yoğunluğunu fırsat bilerek özellikle sahil kesimlerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Ayvalık ve Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliklerince yapılan çalışma neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken her iki ilçede iki kişi hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan tahkikat başlatıldı.

AYVALIK UYUŞTURUCUDAN TEMİZLENİYOR

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ilçede yaptığı uyuşturucu madde ticaretine yönelik çalışmada C.İ isimli şahsın üzerinde ve ikametinde arama gerçekleştirdi. C.İ isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan arama sonucunda 208 adet ectasy hap, 199 sentetik ecza hapı, daralı 4,60 gram esrar maddesi, iki parça halinde daralı 1,99 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Şüphelinin ikametinden ayrıca bir adet çalışır vaziyette hassas terazi, 1 adet 7,65 çapında ruhsatsız tabanca ve 51 adet fişek, bir adet cep telefonu, iki parça ve bir top halinde uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen alüminyum folyo ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 870 TL para ele geçirildi. Konuyla ilgili C.İ isimli şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tahkikata başlanıldı.

EDREMİT’TE 300 GRAM BONZAİ

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ise N.B isimli şahsın ikametinde yaptığı aramada 300 gram bonzai (sentetik kannabinoid) maddesi ele geçirildi. Konuşla ilgili N.B isimli şüpheli hakkında uyuşturucu veya uyarıcı müdde imal ve ticareti suçundan işlem başlatıldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı il genelindeki tüm narkotik suçlarla mücadele ekipleri yaz aylarındaki kalabalığı fırsat bilerek Balıkesir’e gelen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların devam edeceğini bildirdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!