Milli atlet Tuğba Danışmaz: ”Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım”

Milli atlet Tuğba Danışmaz, kendisine yönelik gerici saldırılara ve hakaretlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Milli atlet Tuğba Danışmaz: ''Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kırarak gümüş madalya kazanan ve 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde eden Tuğba Danışmaz, kendisine yönelik gerici saldırılara ve hakaretlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Başarılı atlet, sessizliğinin zayıflık olarak algılanmasına karşı sert bir açıklama yaptı.

Danışmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Küçük bir açıklama: Yazdıklarınızı, söylediklerinizi, duyduğum duymadığım konuşmalarınıza olabildiğince sessiz kalmaya özen gösterdim ama ben ne kadar sustuysam siz o kadar konuştunuz. Suskunluğumu zayıflık sandınız ve acımasızca eleştirilerde bulundunuz. Beni yaptığım işten, vücudumdan, kıyafetimden, dövmelerimden, mensup olduğum dinden haddiniz, hakkınız olmadığı halde bir annenin evladı olduğumu unutup, insan olduğumu unutup yerden yere vurdunuz. Bu işi bu şekilde yapacağım, ne kadar zorunuza gittiği umrumda değil. Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım.”

Açıklamasının devamında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirten Danışmaz, kadın düşmanlarının sadece erkekler olmadığını, bazı hemcinslerinin de bu gruba dahil olduğunu ifade etti:

“Kadın düşmanını erkekler sanırdım ama aranızda hemcinslerim de varmış. Siz bir baltaya sap olamamışken, eliniz bir yerinizde televizyon karşısında otururken ben tek ortak noktamız, şanlı bayrağımızı temsil edip elimden gelenin en iyisini yapmakla meşguldüm. Bunun anlamının ne kadar büyük olduğunu daha kavrayamamışken sizlerin aciz, fesat ve iğrenç yorumlarına maruz kalıyorum çünkü tek başarınız bu.”

Tuğba Danışmaz, başarılarına odaklanarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirterek, kendisini eleştirenlere meydan okudu. Spor dünyasındaki bu önemli ismin açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Milli atlet Tuğba Danışmaz: ”Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!