Ahmet Akın söz verdi: Yılmaz Ailesi’nin yaralarını birlikte saracağız

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Yörükkışla'daydı. Yangında evleriyle birlikte damdaki hayvanlarını da kaybeden Yılmaz Ailesi'ni ziyaret eden Başkan Akın, yangınzede aileye yeni bir ev yapımı için söz verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı’nın birinci günü Altıeylül’e bağlı Karakavak köyü Yörükkışla Mahallesi’nde Ferhat Yılmaz’a ait ev çıkan yangında oturulamaz hale gelmişti. Hayvan damında başladığı belirlenen yangın eve sıçramış ve Yılmaz Ailesi bayram günü evsiz kalmıştı.

İtfaiye ve BASKİ ekiplerinin müdahelesiyle söndürülen yangında şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Yörükkışla’daydı. Yangında evleriyle birlikte damdaki hayvanlarını da kaybeden Yılmaz Ailesi’ni ziyaret eden Başkan Akın, yangınzede aileye yeni bir ev yapımı için gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Ahmet Akın, “Altıeylül ilçemizin Karakavak Mahallesi’nde ikamet eden ve maalesef bayramın birinci günü evlerinde yangın çıkan Yılmaz ailesini ziyaret ettik. Ailemizin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ahmet Akın söz verdi: Yılmaz Ailesi’nin yaralarını birlikte saracağız
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!