İşte sosyal demokrat belediyeciliğin basına verdiği değer!

Eleştirince kızıyorlar, küsüyorlar ama gel de eleştirme işte. Kent Konseyi genel kurul toplantısı saat 15.00'de, Balıkesir basınına 13.39'da genel kurul davetiyesi postalıyorlar! İşte arkadaşların basına verdiği değer...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Balıkesir Kent Konseyi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi, CHP Balıkesir örgütü ve  Milletvekili Serkan Sarı’nın tasarruflarını eleştiriyoruz diye kızıyorlar.

İstedik ki, ‘sosyal demokrat belediyecilik’ kavramına uygun bir Kent Konseyi oluşturulsun; tepeden inmecilik, senin adamın, benim adamım kayırmacılığı, adaletsizlik olmasın.

İki gün üst üste yaptığımız yayınlarla, tepeden inme bir Kent Konseyi Başkanı seçileceğini, konseylerin demokratik ve bağımsız bir çalışma ortamına sahip olması gerektiğini anlatmaya çalıştık.

Henüz seçilmemiş bir başkan adayının günlerdir kapı kapı dolaşıp Kent Konseyi davetiyesi dağıtmasına da haklı olarak tepki gösterdik. Üstünde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın imzasını taşıyan genel kurul davetiyesini, mülki idareden demokratik kitle örgütlerine kadar “Kent Konseyi Başkan Adayımız” diye kamuoyuna duyurdukları Sevinç Özden’in dağıtmasının etik olmadığını söyledik, yazdık.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun da tıpkı Başkan Adayı gibi CHP İl binasının başkanlık odasında hazırlanmasına da tepki gösterdik. Yürütme Kurulu, dayatılan listeden değil, genel kurulun kendi içinden seçeceği bir kadrodan oluşmalıydı çünkü.

 

 

BASINA SON DAKİKA DAVETİYESİ!

Balıkesir Kent Konseyi’nin genel kuruluna bir buçuk saat kala Balıkesir basınına elektronik posta yoluyla genel kurul davetiyesi gönderilmesine ne demeli?

Aynen öyle.

Günlerdir kapı kapı dolaşıp genel kurul davetiyesi dağıtanlar, Balıkesir basınını son dakikada hatırlayabildiler.

Elektronik posta kutumuza saat 13.39’da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın biriminden Balıkesir Kent Konseyi genel kurul davetiyesi gönderildi.

Genel Kurul 15.00’de başlıyor, basın davetiyesi 13.39’da gönderiliyor.

Bunu da bir kenara not ettik.

Tepki Ver | _ok_do_ru1
0
harika
Harika
1
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İşte sosyal demokrat belediyeciliğin basına verdiği değer!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!