Balıkesir’den Olimpiyat’a! Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, Olimpiyat Kotası aldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un gurur kaynağı milli boksörü Esra Yıldız Kahraman, Olimpiyat kotası aldı.

Teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Mourinho, havalimanında toplanan taraftarları selamladı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un gurur kaynağı milli boksörü Esra Yıldız Kahraman, uluslararası alanda büyük bir başarıya imza attı.

Olimpiyat kotası elde etmek için kritik bir final maçına çıkan Esra Yıldız, Taylandlı rakibi Nilawan Techasuep ile mücadele etti.

Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Esra Yıldız Kahraman, rakibine karşı etkili ve hızlı bir boks gösterisi sundu. Boy dezavantajına rağmen kendinden uzun olan rakibine karşı üstün bir mücadele ortaya koyan milli boksör, hızlı refleksleri ve keskin yumruklarıyla dikkat çekti.

Maçın sonunda hakemlerin verdiği skorla Esra Yıldız Kahraman, rakibi Nilawan Techasuep’i 5-0’lık net bir skorla mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Bu galibiyetle birlikte Esra Yıldız, Türkiye’yi Olimpiyat Oyunları’nda temsil etme hakkı kazandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’den Olimpiyat’a! Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman, Olimpiyat Kotası aldı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!