Vali Ustaoğlu’ndan ‘Anneler Günü’ mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu'ndan 'Anneler Günü' mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ustaoğlu’nun mesajı;

Toplumumuzun temeli olan ailenin kurucusu, karşılıksız şefkatin kaynağı, varlık sebebimiz annelerimiz hayat yolumuzu aydınlatan en kıymetli hazinelerimizdir. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde, toplum hayatının huzurunun devamının sağlanmasında büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz vardır.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerimiz, doğduğumuz andan itibaren hem koruyucumuz hem de öğretmenimizdir. Hayatta hiçbir zaman yeri doldurulamayan, değeri hiçbir maddi varlıkla ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulara sahip kişiler olan annelerimize hak ettikleri değeri vermek, milli ve manevi değerlerimize bağlı, yararlı evlatlar olarak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onları gururlandırmak başlıca vazifemizdir.

Anne sevgisini her sevgiden üstün tutan bir medeniyete, cenneti annelerin ayaklarının altında gören inanca sahip olan milletimiz, her devirde büyük adamlar yetiştiren annelerimize karşı minnet ve saygısını her zaman göstermiş, gülen yüzlerini en değerli hazinesi saymıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu aziz vatan için evlatlarını feda eden ve acılarını yürekten paylaştığımız aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin kıymetli anneleri başta olmak üzere, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerin ‘Anneler Günü’nü’ kutluyorum.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Vali Ustaoğlu’ndan ‘Anneler Günü’ mesajı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!