Pişkinlikte sınır tanımıyoruz!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Utanmazlıkta, pişkinlikte sınır tanımıyoruz. Yapanın yaptığı yanına kar kaldığı bir zamandan geçiyoruz. Suçlu da olsanız illaki sizi koruyan kollayan birilerini mutlaka buluyorsunuz.

Son bir haftada yaşanan olaylar ister istemez insanlığımızın sorgulanmasına neden oluyor.
Ankaragücü, Çaykur Rizespor maçının ardından tüm dünyaya rezil olmuştuk. Saliseler içerisinde karar verip uygulayan hakemin kararını beğenmeyen Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca, FIFA kokartlı futbol hakemimiz Halil Umut Meler’i yumrukla hastanelik etmesinin ardından, ‘Sadece tokat attım’ diyebiliyor. Yaşanan şiddet olayının arkasından hakem camiasının maöları boykot edeceğini öngörüp ligleri erteleyen, hakemin yanında durması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, televizyon ekranları karşısında, milyonların önünde neredeyse hakemi suçlu ilan edip, kulüp başkanını savunur halde olmasını anlamak herhalde koltuk sevdalılığıyla eş değer olmalıdır.

Sadece yaşanan şiddet olayında değil, utanmazlık ve pişkinlik, Türkiye büyük Millet Meclisi’nde Saadet Partili Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in Meclis Kürsüsünde yaptığı konuşmasının ardından kalp krizi geçirmesiyle toplumun her kesimine sirayet ettiğini gösteriyor. Dün hayatını kaybeden Milletvekili Hasan Bitmez’in yaşam mücadelesi verdiği esnada, Mecliste iktidar partili Milletvekillerince uğradığı hakaretleri Ak Partili Meclis Başkanvekili Özlem Zengin’in savunur hale gelmesi düşündürücüdür.

Son bir haftada yaşananlar bunlarla sınırlı diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. ‘Ben asla kaybetmem, kazanırım’ diye sosyal medyasında Cumhuriyet Savcısı odasından fotoğraf paylaşan Avukat Buket Nurşah Tekışık’ı da sayabiliriz. Savunması bir hayli ilginç, ‘Herhangi bir hakim ve savcı ile bağlantım yok, o fotoğrafın altında paylaştığım söz de bir kitap sözü. Bir avukat, savcının odasına giremez diye bir konu varsa söyleyin’ demesi utanmazlık ve pişkinlikte zirve yaptı.
Savcı odasında yokken nasıl fotoğraf çektiğini izah edemedi. Yerseniz. Reklamını yapan avukat, adalete olan güvenin nasıl ayaklar altına alındığının göstergesidir.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Pişkinlikte sınır tanımıyoruz!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!