KIŞ MEVSİMİNDE PAPATYA FALI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baharın simgesi, aşıkların gözbebeği “seviyor sevmiyor” sorularının cevabının arandığı papatya falına Balıkesirspor taraftarı kış mevsiminde bakıyor. Transfer tahtası bugün mü açılacak, yarın mı açılacak dile merak içerisinde papatyanın yapraklarını koparmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Diyarbekirspor maçının öncesi yapılan açıklama ve fotoğraf karelerinin getirdiği heyecanının arkasından gelen sessizlik yerini umutsuzluğa ve fallara bırakıyor.

Bugün mü, yarın mı derken devre arası ve ikinci yarının ilk iki haftası geldi geçti. Yarın oynayacağımız Karacabeyspor maçının öncesi de sessizlik ve vurdumduymazlık yerli yerinde duruyor.

Şehrin protokolünün katılımıyla yapılan toplantının mimarı olduğunu deklare eden Başkan Nedim Ömer keşke toplantıdan çıkan sonucu kamuoyuyla paylaşsaydı da Balıkesirspor taraftarlarının yüreğine su serpseydi.

Ne yazık ki ortada somut bir gelişme yok, sadece dedikodu kazanı fokur fokur kaynamaktan başka. Geç kalıyoruz geç tamam ara transfer dönemi 8 Şubat tarihinde sona erecek de bekleyecek gücümüz, dermanımız var mı? İşte o bir muamma. Devre arasına 16 puanla girip aydığımız bir puana rağmen bugün sıralamada 14 puanla bir aşağıya indiysek acelemiz olduğu bir gerçektir.

Sonuca ve çözüme kavuşturmadığımız bu süreci uzattığımızda yönetimin, teknik heyetin yetersizliklerine sıkça dem vurup beğenmediği ve güvenmediği futbolculardan nasıl verim alacağımız aklımızı karıştırıyor.

Bu kadar dedikodunun varlığında takımın etkilenmemesi ne mümkün? Puan ve puanlara ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde şeffaflık ve netlik beklemek hakkımız olduğunu düşünüyoruz.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KIŞ MEVSİMİNDE PAPATYA FALI!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!