AHMET AKIN’A SEVGİ SELİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın dün Güney Marmara’daki ilçelere giderek vatandaşlarla beraber oldu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından bu yana çalışmalarını sürdüren Ahmet Akın baba ocağında da büyük sevgi gördü.

Dün seçim çalışmaları kapsamında Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek ilçelerini ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın halkın sevgi seliyle karşılandı. İlk olarak Manyas’a giden Akın burada esnaf ziyareti yaparak Yerel Seçimlerde destek istedi.

ÜRETİCİNİN DE BAŞKANI OLACAĞIM

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın vatandaşlarla yaptığı sohbette büyükşehir belediyesini kazanacaklarını ve Balıkesir’e özlenen belediyeciliği getireceklerini vurguladı. Kırsal alandaki mahallelere büyük önem vereceklerini belirten Ahmet Akın kuracakları kooperatiflerle üreticinin ürününü değerinde satmaları için yardımcı olacaklarını ifade etti. Üreticilerin sorunlarını tek tek bildiğini ifade eden Ahmet Akın ayrıca hayvancılıkta yaşanan sorunların da çözümü için çalışacağını kaydetti.

ANNE VE BABASININ MEZARINDA DUALAR ETTİ

Manyas’taki programında halkı selamlayan Ahmet Akın ve beraberindekiler ilçe meydanında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Manyas’tan sonra doğduğu ilçe olan Gönen’e geçen Ahmet Akın ilk olarak anne ve babasının mezarını ziyaret ederek dualar etti. Akın Gönen’in ardından Bandırma ve Erdek ilçelerinde de vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
AHMET AKIN’A SEVGİ SELİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!