AYVALIK’TA MEZARLIKLARA BAKIM ÇALIŞMALARI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayvalık Belediyesi, tam kapanma süreci nedeniyle ziyaretlere kapalı kalacak olan kentteki tüm mezarlıkları Ramazan Bayramı sonrasına hazırladı. Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ayvalık, Altınova, Küçükköy ve Alibey (Cunda) Adası kabristanlarında ağaç budama ile yabani otla mücadele çalışmalarını tamamladı.

Ekipler ayrıca kabristanların dışında şehitliklerin de, yabani ot ilaçlama,  bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Ekipler mezarlıklarda kuruyan ağaç ve ağaççık, gibi bitkilerin yerine servi türü fidanların dikimi, boya ve moloz temizliğini gerçekleştirdi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ramazan Bayramı’nın tam kapanma dönemine rastlaması nedeniyle kabir ziyaretlerinin yapılamayacağını belirtti. Başkan Ergin, ekiplerin bayram sonrası için hazırlıklarını tamamladığını, vatandaşların tam kapanmanın sona ermesinin ardından gönül huzuru içinde kabir ziyaretlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

AYVALIK’TA MEZARLIKLARA BAKIM ÇALIŞMALARI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!