• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Balıkesir

NAFİLE TURLARI BAŞLADI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba. Yazıma başlarken hepinize sağlık,huzur dolu günler diliyorum.Gerçi her gün zamla uyandığımız, arabalarımızı takozamı alsak diye düşündüğümüz günlerden geçiyoruz,Umarım tez zamanda doğruya, güzele, erişiriz. 

Bizim işimiz futbol aşkımız Balkesler. Biz işimize bakalım diyorum ve 2 Lig Kırmızı Grup hayırlı olsun Balkeslere.Evlerden uzak grubun adı gibi kızarıp kalmayız inşallah. Şöyle bir gruplara baktım Beyaz Grup daha bir sıcak ve sevimli, daha bir içimi ısıtan takımlardan oluşmuş gibi geldi.Ama psikolojik de olabilir.Adı sakat KIRMIZIIII, Kırmızı kart var,kırmızı ışık var, kızarmak var. Sanırım bunları çağrıştırıyor.

Şöyle bir baktım muhtemel rakiplerimize vallahi hepsi birbirinden merdane. 1461 Trabzon geçen sene kaçırdığı treni bu sene yakalamak adına transferlere başladı, teknik kadrosunu oluşturdu.Bu sene o sene diyenlerden. İskenderunspor varki çok iyi bir kadroya sahiptiler, şimdi onu takviye ediyorlar ve çok ama çok İddialı, hırslı bir başkana sahipler. Ha keza Diyarbekir öyle;  transferlerini  yapıyorlar.  En yakın deplasmanımız Karacabey var umarım ikinci bir Bandırma olmaz başımıza.Onlarda geçen sene play-oflarda kaybettiler şanslarını bu seneye hazırlanıyorlar.,Vee Kocaeli var.Nasıl paldır küldür düştüklerinin şokunu atıp başkanları güçlü bir kadroyla bu sene tekrar geliyoruz diyor.Müthiş taraftarı ile yine iddialılar. Serik belediye var onlarda transferlere başladılar. Etimesgut belediye var geçen sene çok iyi futbol oynadılar iyi oturmuş bir ekip. Eh birde görüşeceğiz sizle diye kendimize gereksiz hırs yaptığımız atarlandığımız, eski dostumuz can ciğerimiz  FETHİYE var.Hani denir ya rahvan gel o hesap yavaş olmak lazım.OFethiye bizim şamar oğlanı gördüğümüz Fethiyespor değil.Kadro oluşturmaya hocalarınıda Mesut Toros’la buldular ve iddialılar. 

KISACA DİĞER TAKIMLARA DA BAKINCA  bizim memleketin meşhur lafıdır DURUM KEL. Hatta küme düşme adayları kim derseniz taraflı tarafsız bizi YANİ BALKESLERİ YAZARLAR.Kimse alınıp gücenmesin. Yani yine bize esmer günler düştü.Daha açıklanan lig adına bir planlama program yok. Transfer çabaları yapılan iç veya dış transfer yok. Hoca teknik heyet yok. Kamp programı yok. Forma lansmanları ve store satışları yok yeni sezon adına diyorum. 

Bakın Bursaspor’a adamlar 1 trilyon borçla başlıyorlar ama kol,sırt,göğüs reklamlarını verdiler.Hemde baba paralarla. Formalarını tanıttılar, satıyorlar cayır cayır belediye başkan sekreteri, kulüp başkanı, belediyeye iş yapan tüm firmaları sponsor yapmış kulübe helal olsun,

Pekiii bizde durum ne? Koca bir sıfır.

Bir tek Can hocam sportif direktör oldu, şahsen çok sevindim.Futbolu bilen beyefendi örnek insan. Çok güzel bir karar ama yalnız bırakılmamalı, kendisine destek olunmalı, önerileri istekleri yerine getirilmeli. Bir olumlu durum bunu gördüm. 

Bunun dışında NAFİLE TURLARI BAŞLATTIK YİNE. Valimize gittik,Rona Beye gittik ki kendisi gül gibi başarılı BEST BASKETBOLkulübünü kapattı yani anlayın spora bakış açısını beyefendinin ama gittik gidiyoruz iyi niyetle. Daha önce her yere Özgür başkanda gitmişti sanırım ondan esinlendi Nedim başkan.Ama sonuç?Beyler ne oldu dizildik Menemen testisi gibi.Sayın valimizin elinde bir forma, sayın iş adamlarımızın elinde bir forma, gülücükler çaylar “tabi tabi destek olacağız, -ceğiz, -cayızlarla” çırak çıkarıldık önceleri. Şimdide değişen bir şey olmayacak. 

Rona Beyi görünce aklıma geldi formanıza göğüs bırak, sırt hadi onuda geç, kol marka sponsoru olamazmıydı? HEP VAATLER SONÇ KÜMEDEN DÜŞÜŞ. 

Eğer transfer yapılmazsa,lige geç başlayıp kısa kamp döneminden sonra ekonomik olarak hazırlıksız lige girersek ki bu sene Hizan’a deplasman var İŞİMİZ ÇOK ZOR. KIZMAYIN BANA 3 LİGE DOĞRU GİDERİZ. Rakiplerimiz dedim ya birbirinden merdane.

Yücel Başkanın anlayacağı dildende yazayım bir kaç kelime; eğer siz ve kentin ileri gelenleri, iş adamları destek vermezse BALKESLERİMİZE bu  ligde ALTA DÜŞÜNCE APIŞSAK BİLE ÜSTE ÇIKINCA YAPIŞSAK BİLE KEÇİ DİKMESİ, PAÇA KAZIK, KAZ KANADI İLE RAKİPLER BİZİM GÖBEĞİMİZİ HAVAYA GETİRİR. Sayın başkan her seçim öncesi verdiğiniz destek sözünü bu sene yerine getirin. 2023’te ALTIN KEMERİN EN BÜYÜK ADAYI OLUN.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
NAFİLE TURLARI BAŞLADI!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!